Pasaji σημαίνει πέρασμα. Πέρασμα από γεύσεις, από αρώματα κι από στιγμές που αφήνουν τη σφραγίδα τους στις αισθήσεις και στη μνήμη μας.
Οι Chefs Άρης Τσανακλίδης, & ο Γιάννης Βιδάλης, βάζουν την προσωπική τους σφραγίδα σε ένα ιδιαίτερο γευστικό ταξίδι.
Οι δύο τους, «πάντρεψαν» μοντέρνες ελληνικές γεύσεις και αγαπημένα παραδοσιακά προϊόντα, όπως το λαδοτύρι Μυτιλήνης, η γραβιέρα Κρήτης, το γλυκό του κουταλιού ελιάς, μαζί με εξωτικά πιάτα και fusion δημιουργίες εμπνευσμένες από το δικό τους «πέρασμα» σε γνωστά εστιατόρια σε κάθε γωνιά του πλανήτη, από τις Παρθένες Νήσους ως τη Νέα Υόρκη, κι από το Χονγκ ως τη Χαβάη.
Σε συνδυασμό με τη διακριτική πολυτέλεια, το κοσμοπολίτικο περιβάλλον και την οικεία ατμόσφαιρα του Pasaji, το νέο μενού προσφέρει μια πραγματικά ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε. Το «πέρασμά» σας μπορεί να ξεκινήσει από τις 10 το πρωί, για να απολαύσετε τον καφέ & το πρωινό σας πριν ή μετά το shopping, και αργότερα να συνδυάσετε το εξαιρετικό sushi bar αλλά και τα δροσιστικά, signature cocktails. Ιδανικό μέρος για εκδηλώσεις και επαγγελματικά γεύματα.
Με elegant ατμόσφαιρα και γεύσεις που κάνουν την κάθε στιγμή μοναδική, το Pasaji αποτελεί την ιδανική all day επιλογή στη καρδιά της Αθήνας!